Zakelijk

Wilt u de beste kwaliteit voor uw gasten? Dan bent u bij Slagerij van Broekhuizen in Dalfsen aan het juiste adres. Wij leveren ons ambachtelijke worst en vleeswaren aan restaurants , hotels en de betere delicatessenzaken.

Al onze worst en vleeswaren maken we zelf volgens eigen authentiek recept. Dat ziet u en dat proeft u.

Abruzzo Pikant

Abruzzo is een streek in midden Italië en wordt ook wel ‘Land van de Zwijnen’ genoemd. Het is dan ook geen toeval dat we hier de ‘Abruzzo Pikant’ hebben ontdekt. Dit is een smaakvolle salami met een scherpe chilipeper, paprika en venkel. Heerlijk voor tijdens de lunch en het diner of als borrelhapje.

Download de horeca lijst

Chorizo

Deze Spaanse salami in natuurdarm maken wij zelf in onze worstmakerij met paprika, knoflook, een klein beetje chilipeper en venkel. Afhankelijk van de grootte hangt de Chorizo zes weken tot zes maanden bij ons te drogen. Een smaakmaker voor elke maaltijd, boterham of borrelplankje.

Download de horeca lijst

Coppa

Deze gedroogde varkensnek bevat venkel, gebroken zwarte peper, zeezout, gemalen zwarte peper, knoflook, paprika en rozemarijn. Dit product wordt gerookt en ongeveer zes tot zeven maanden bij ons in de slagerij gedroogd. Een smakelijk product voor bij een goed glas wijn.

Download de horeca lijst

Sallandse Plaatham

De Sallandse Plaatham is één van onze bekendste streekproducten. Deze rauwe ham heeft een authentieke en volle smaak en krijgt een jaar de tijd om te drogen en te rijpen. Een echte smaakmaker voor op een boterham of pizza, maar ook zeer geschikt als borrelhapje.

Download de horeca lijst

Rookworsten

Houdt u van grove of fijne rookworst? Gaat u voor kalfs- rund- of varkensvlees? Wij bieden voor elke smaak wat wils. In de herfst en winter vindt u ons complete assortiment in onze slagerij. Buiten deze maanden om maken wij rookworsten op bestelling.

Download de horeca lijst

Salamiworstjes

Salamiworstjes zijn onze specialiteit. Wij bieden meer dan dertig soorten salamiworstjes met onder andere venkel, oregano, basilicum, kruidnagel en salie. Proef ook eens onze salamiworst met truffel, gorgonzola of peper. Puur genieten van ons eindeloze aanbod!  

Download de horeca lijst