AMBACHT & KWALITEIT

Slagerij van Broekhuizen is een ambachtelijk slagersbedrijf waar kwaliteit voorop staat. Onze winkel in Dalfsen vindt u een ruim assortiment aan vlees, vleeswaren en worstsoorten.  Al onze producten worden bereid volgens eigen authentiek recept. Dat proeft u terug in al onze producten.

 

Voor onze producten gebruiken we duurzaam kwaliteitsvlees van vee uit het Vecht- en Reestdal. Zo weten we zeker dat u het beste en lekkerste stukje vlees krijgt. Niet voor niets zijn we al 16 keer Nederlands kampioen en 6 keer Europees kampioen geworden met onze prijswinnende worst en vleeswaren.

Kom langs in onze winkel en ontdek het zelf!

HISTORIE & EIGENHEID

SLAGERIJ VAN BROEKHUIZEN HEEFT EEN LANGE GESCHIEDENIS. INMIDDELS STAAN VADER JOHN EN ZOON JOHN-BENNO AAN HET ROER. SAMEN HOUDEN ZE DE EIGENHEID EN KWALITEIT VAN SLAGERIJ VAN BROEKHUIZEN IN STAND.

“HET VEE KOMT BIJ VASTE BOEREN VANDAAN EN LATEN WE ZELF SLACHTEN.
AL ONZE WORST EN VLEESWAREN MAKEN WE ZELF, DAT MAAKT ONS SPECIAAL.”

Lees meer

ONZE WINKEL

Warm en landelijk, dat is onze slagerij in Dalfsen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment en adviseren door onze medewerkers. Als u bij ons in de winkel bent, kijk dan zeker even omhoog. Aan het plafond hangen onze huisgemaakte hammen en salami’s te drogen tot ze rijp genoeg zijn van smaak. Een prachtig en smakelijk gezicht!

Lees meer

ONZE PRODUCTEN

Wij struinen heel Europa af naar de lekkerste worst- en vleeswaren recepten. Denk aan onze Sallandse Plaatham, Pancceta Coppa, Zolderspek of diverse natuur gerijpte salamisoorten. In de herfst slachten wij wilde zwijnen en edelherten van de Veluwe. Hiervan maken we verse vleesproducten zoals biefstuk, vleeswaren en diverse worstsoorten. Voor u alleen het beste van het beste!

Lees meer

ONZE WORSTENMAKERIJ

Worst maken is niet alleen ons vak, maar ook onze hobby. We hebben meer dan 30 bijzondere droge worstensoorten ontwikkeld, waarvoor we alleen de beste ingrediënten gebruiken. Italiaanse receptuur is voor ons een inspiratiebron die we vertalen naar onze eigen smaak. Deze unieke smaak krijgen de worsten door het ambachtelijke proces van zouten, roken, koken en drogen. Traditie ten top!

“WE MAKEN PRODUCTEN MET EEN UNIEKE SMAAK. WE DOEN ALLES ZELF, EEN TIJDROVEND PROCES. HIERDOOR KRIJGT HET VLEES ALLE TIJD OM TE RIJPEN, WANT TIJD IS HET BELANGRIJKSTE INGREDIËNT VOOR SMAAK EN KWALITEIT.”

BLOG & RECEPTEN

3-sterren restaurant De Librije maakt de meest verrassende gerechten met onze producten, maar ook thuis kunt u eindeloos genieten van onze producten. Met alle liefde delen wij onze favoriete recepten met u!

Lees meer

CONTACTformulier